Şehit Lokman Cansız İlkokulu
Damlaçimen Kasabası Göynücek/AMASYA

VİZYON

Bilimsel teknolojilerin ışığında okuyan, okutan, araştıran, özgür düşünen, sorunları çözebilen, başkalarının haklarına saygılı, ülkesine karşı sorumlu, toplumsal hayatın her alanında hukukun üstünlüğüne inanan, gelişme açık, çevre bilinci yüksek, kendine güvenen, katılımcı, sorgulayan, etkili ve nitelikli insan yetiştirmek için eğitim öğretim kalitesini sürekli yüksek tutarak hem bilimsel hem de de sosyal yönde gelişmiş, yüksek ahlaki değerler kazanmış, küresel rekabete hazır bireyler yetiştiren bir eğitim kurumu olmaktır.

MİSYON

Öğrencilerin çevresiyle iyi ve olumlu bir iletişim kuracak davranışları kazanmaları, olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmeleri, çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanmaları, sosyal ve duygusal yönden sağlıklı yetişmeleri için her türlü imkânı hazırlamak.

Biyoloji Laboratuvarı :1
Öğretim Şekli :Normal Eğitim yapılmaktadır.

Normal Eğitim yapılmaktadır.

Ders Başlama ve Bitiş

Saat 8:40 ders başlangıcı Saat 11:50 Öğle Arası Saat 12.40 Derse Giriş Saat 14.10 Okuldan Çıkış

Kalorifer ile ısınmaktadır.

Lojman Sayısı

Lojman Bilgisi

Okul bahçesinde 2 katlı lojman bulunmaktadır.

Okulumuz ilçe merkezine 13 km İl merkezine 60 km uzaklıktadır.

Yerleşim Yeri Bilgisi

İlçe merkezine belediye ve özel halk dolmuşları ile ulaşılabilir.Her yarım saatte bir araba kalkmaktadır.